Hoe krijgt u de voorgeladen content
terug na een fabrieksreset

Belangrijk:
Om uw voorgeladen apps terug te krijgen, moet u de installatie voltooien terwijl u verbonden bent met Wi-Fi.

Aan het eind van de installatie, ziet u de volgende melding:
Druk op OK als u de apps meteen wilt installeren of CANCEL om ze later te installeren.

Indien u OK kiest,wordt u naar de Updater geleid, waar u alle apps ziet.

1- Installeren van alle voorgeladen apps

Als u alle voorgeladen apps in 1 keer opnieuw wilt installeren, kies “Selecteer alles” en kies daarna rechts beneden de knop “Installeren”. De installatie wordt vervolgens gestart.

2- Selectie van de voorgeladen apps

Als u niet alle voorgeladen apps wilt installeren, selecteert u de apps die u wilt en kiest u daarna rechts beneden de knop “Installeren”. De installatie wordt vervolgens gestart.

3- Installatie van de voorgeladen apps via de Updater app

Indien u de voorgeladen apps op een later moment wilt installeren, kan dit door middel van de Updater app in één van de profielen. Tijdens de installatie dient wel Wi-Fi beschikbaar te zijn.