De vooraf geladen inhoud herstellen nadat het apparaat op de fabrieksinstellingen is teruggezet

Om uw vooraf geladen pakket te herstellen, hebt u het volgende nodig:

- Een computer met USB-poort
- De meegeleverde USB-kabel
- De opnieuw in te stellen tablet, ingeschakeld met de eerste instelpagina (taal kiezen) weergegeven.

Vanaf uw computer, download het herstelpakket vanaf deze pagina: herstelpakket.

Het bestand is groot, het downloaden kan dus enige tijd duren. Eenmaal gedownload, pak het bestand uit.

Een directory genaamd "Herstellen" wordt gemaakt.

Sluit de tablet aan op de USB-poort van de computer met behulp van de meegeleverde kabel. De tablet dient als een mobiel apparaat op uw computer te verschijnen. Dit mobiel apparaat bevat 2 schijven, één genaamd Kurio SD card en de andere genaamd Shared (een 3e schijf kan worden weergegeven in geval u een externe SD-kaart gebruikt).

Kopieer de hersteldirectory op de Kurio SD-kaart. Plaats de directory niet in een ander bestaande directory. Zie onderstaande schermopname.

Eenmaal voltooid, schakel de tablet uit door op de Aan/Uit-knop te drukken totdat een pop-upvenster verschijnt. Druk op Uitschakelen en bevestig.

Start de tablet opnieuw op. Het apparaat zal vervolgens automatisch de vooraf geladen toepassingen op uw tablet installeren.

Dit proces duurt enige tijd (30 tot 40 minuten). Het is aanbevolen om de stekker gedurende deze procedure in het stopcontact te houden om voldoende batterijvermogen te behouden.

Eenmaal voltooid, wordt het instelscherm opnieuw weergegeven. Voer de initiële instelprocedure opnieuw uit zoals u bij ingebruikname van het apparaat hebt gedaan.

Kurio is nu volledig hersteld.

Eenmaal alles is voltooid, sluit de tablet nogmaals aan op de computer en verwijder de hersteldirectory uit het geheugen van de tablet. Het is aanbevolen om een kopie van deze directory op uw computer of een Udisk te bewaren zodat u deze in de toekomst niet nogmaals moet downloaden.

BELANGRIJKE MEDEDELING: De installatiebestanden voor de toepassing die zich in de herstelmap bevinden zijn gecodeerd en kunnen alleen via deze herstelprocedure op uw Kurio geïnstalleerd worden. Probeer deze niet op een ander apparaat te installeren of deze handmatig te installeren.

Als u bepaalde vooraf geladen toepassingen opnieuw wilt installeren die per ongeluk werden verwijderd, voer dezelfde procedure uit (zonder het apparaat opnieuw in te stellen). Na het opnieuw instellen, zal het apparaat enkel de ontbrekende toepassingen opnieuw installeren.