De Kurio App-Store

Bezoek de GLOEDNIEUWE Kurio App-Store

De Kurio App-Store is een familievriendelijke App-Store, die beschikbaar is op alle nieuwe Kurio S serie tablets

De App-Store biedt een enorm scala aan applicaties om uit te kiezen, waaronder games, educatieve applicaties, amusement maar bijvoorbeeld ook eBooks. Al met al genoeg om de hele familie te vermaken!

Kinderen en volwassenen kunnen in de Kurio App-Store bladeren door honderden speciaal geselecteerde applicaties en de gewenste applicaties veilig downloaden op hun Kurio. Dit met behulp van Kurio's unieke multi-profiel interface en Kurio Genius™ Oudergedeelte. Op deze manier bent u er zeker van dat alleen de toegestane content, in verhouding met de leeftijd van de gebruiker, zichtbaar zal zijn.

Ouders kunnen de Kurio App-Store inrichten op de manier die goed is voor hun kind en geld storten in zogenoemde "Spaarvarkentjes". Op deze manier kunnen kinderen alleen applicaties aanschaffen wanneer zij tegoed hebben in hun Spaarvarkentje. Op deze manier kunnen de kinderen zelf hun applicaties aanschaffen en downloaden zonder het risico dat zij teveel geld uitgeven.

Om de Kurio App-Store te bezoeken, tikt u gewoon op het Kurio App-Store icoon en kiest u voor "Nieuw account registreren". Stel het account in en begin met verkennen!

Kurio App Store

Need help? Follow this link, choose your device and click on "Kurio App Store Support" tab.